0

Bijtelling Elektrische Auto 2014

iklan

Bijtelling Elektrische Auto 2014. Wordt de auto in 2014 aangeschaft of geleased, dan gelden de nieuwe regels voor vijf jaar. Ontdek hoe je de bijtelling berekent in 2020 en in de jaren erna.

Bmw I3 Bmw Elektrische Auto Review Model 2014
Bmw I3 Bmw Elektrische Auto Review Model 2014 from elektrischeauto.com

De bijtelling geldt voor de periode van maximaal 60 maanden vanaf de tenaamstellingsdatum. Lease je een auto en gebruik je die auto ook privé, dan betaal je bijtelling. J&t autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier van werken.

Dat is bij een gebruikte elektrische.

De eerste groep betreft een bijtelling van 4 procent voor auto's die geen co2 uitstoten, dit zijn elektrische auto's. Het opvoeren van de bijtelling voor dit soort auto's geldt voor auto's die na 1 januari 2014 op naam worden gesteld. 0 procent bijtelling voor nieuwe leasecontracten komt te vervallen en wordt vervangen door twee tariefgroepen. De 'eerste volledig elektrische auto'.

Photos of the Bijtelling Elektrische Auto 2014

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *