0

Elektrische Keuring Niet Conform

iklan

Elektrische Keuring Niet Conform. Elke ietwat oudere woning zal echter. Wij brengen uw elektrische installatie in orde conform de het is niet verplicht om een technische interventie aan te vragen, alvorens je een elektrische installatie laat keuren.

Keuring Elektriciteit Keuringen Bureau D Bv
Keuring Elektriciteit Keuringen Bureau D Bv from www.bureaud.be

Daarom vindt u op het keuringsverslag aanbevelingen tot. Wanneer dit keuringsverslag er niet is, kan de verkoop niet doorgaan. Alle info en keuringen van de elektrische installatie aanvragen aan de beste bij verkoop van de woning is men verplicht de elektrische installatie, of de oude delen ervan, te laten keuren.

Oude woningen moet bij verkoop verplicht een elektrische keuring ondergaan.

Keuring elektriciteit in vlaanderen met het beste tarief van de markt. Dit is niet enkel belangrijk voor de eigenaar van de. Indien de uitslag van uw elektrische keuring niet conform is, dan bieden wij gratis een vrijblijvende offerte aan tot regularisatie van de elektriciteit. De elektrische keuring van uw elektrische installatie is er in de eerste plaats om uw veiligheid te garanderen.

Photos of the Elektrische Keuring Niet Conform

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *