0

Keuring Elektrische Installatie Woning

iklan

Keuring Elektrische Installatie Woning. Moderne installatietechnieken worden veel te weinig toegepast. Immers, voordat de distributienetwerkbeheerder de effectieve installatie komt uitvoeren en de teller komt openzetten moet je als eigenaar in het bezit zijn van een.

Keuring Van De Elektrische Installatie Bij Verkoop Van Uw Woning
Keuring Van De Elektrische Installatie Bij Verkoop Van Uw Woning from www.electro-goethals.be

Hieronder een aantal keuringen die betrekking hebben op elektrotechnische installaties. Met een hanglamp kan je bepaalde plekken wij voorzien de elektrische installatie in uw woning voor ledlijnen. Nadien moet u de installatie om de 25 jaar opnieuw laten keuren.

Buitenverlichting voor sfeer, oriëntatie en veiligheid.

Moderne installatietechnieken worden veel te weinig toegepast. Het laten keuren of herkeuren van je elektrische (huishoudelijke) installatie is verplicht door de belgische overheid. Voor bedrijven en productiefaciliteiten concentreren ze zich op de controle en de risicoanalyse van de veiligheidsaspecten van machines, toestellen en leidingen. Hieronder een aantal keuringen die betrekking hebben op elektrotechnische installaties.

Photos of the Keuring Elektrische Installatie Woning

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *