0

Elektrische Haard 3 Zijdig

iklan

Elektrische Haard 3 Zijdig. Elektrische haard gratis bezorging in nl + be thuiswinkel waarborg veilig betalen erkend dealer van vele merken +5.000.de moderne elektrische haard van tegenwoordig geeft een zeer levendig, realistisch en sfeervol vlammenspel in uw woning, kantoor of restaurant. De 100% elektrische haard virtuo 80/3 van dru is een centrale blikvanger die in iedere ruimte te plaatsen is.

Levico 90 3d Elektrische Inzethaard Xaralyn
Levico 90 3d Elektrische Inzethaard Xaralyn from xaralyn.com

Het 'vuur' is van 3 kanten te zien en gaat echt door de haard model: De elektrische haard is een mooie oplossing voor een extra stukje sfeer in uw woning. De moderne haarden geven een zeer levendig en levensecht vlammenspel, soms met rook bestaande uit waterdamp.

Ideaal in bestaande houtkachel of schouw.

Aflamo imperial 110cm elektrische haard 3 zijdig. De charlton & jenrick polaris 1000 elektrische haard driezijdig bij sfeerhaarden.nl de beste prijs en snelle levering door heel europa. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt. Prachtige haard met uniek 3d vlameffect.

Photos of the Elektrische Haard 3 Zijdig

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *