0

Dubbele Elektrische Kolf Medela

iklan

Dubbele Elektrische Kolf Medela. De lichte, compacte kolf past in de palm van je hand en is gemakkelijk in gebruik dankzij het verlichte touchscreen. 39 resultaten voor 'medela dubbele elektrische kolf'.

Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf Volleluier Nl
Medela Freestyle Dubbele Elektrische Borstkolf Volleluier Nl from www.volleluier.nl

Er staan er 3 op de foto maar ik heb er nog meer. De symphony van medela is een dubbele elektrische borstkolf die geschikt is als huurkolf. Medela freestyle flex™ is een dubbele, elektrische borstkolf waarmee je eenvoudig en efficiënt je moedermelk afkolft.

Die milchpumpe symphony von medela ist eine zu mietende elektrische doppelpumpe.

Ik heb eventueel ook nog enkele flesjes erbij. Medela lactina electric deze kolf is een ex. Het geven van borstvoeding is een zeer intensief proces. Voor efficiënte, snellere, maar toch nog comfortabele kolfsessies.

Photos of the Dubbele Elektrische Kolf Medela

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *