0

Hbm 450 Nm Elektrische Slagmoersleutel

iklan

Hbm 450 Nm Elektrische Slagmoersleutel. Dankzij een aandrijfmoment van 450 nm is deze elektrische slagmoersleutel krachtig genoeg voor de meeste wielen. Professionele (blauwe uitvoering) slagmoersleutel incl.

Hbm 450 Nm Elektrische Slagmoersleutel Hbm Machines
Hbm 450 Nm Elektrische Slagmoersleutel Hbm Machines from bcdn.hbm-machines.com

Netstroom 220v slagmoersleutel met hoge, 350 nm koppel, ideaal voor het losdraaien van bouten en het vastdraaien met hoge koppelwaardes. View and download hbm mgcplus operating manual online. Met een slagmoersleutel kun je dus moeren of schroeven zowel losmaken als vastzetten.

Deze slagmoersleutel biedt ook een vooruit/revers rocker schakelaar voor eenvoudige bediening, de comfort grip ontwerp te verminderen trillingen en.

Deze slagmoersleutel biedt ook een vooruit/revers rocker schakelaar voor eenvoudige bediening, de comfort grip ontwerp te verminderen trillingen en. Een slagmoersleutel is daardoor handig in elke werkplaats. Professionele (blauwe uitvoering) slagmoersleutel incl. Abdeckmittel für dehnungsmessstreifen, transparenter silikonharz.

Photos of the Hbm 450 Nm Elektrische Slagmoersleutel

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *