0

Anwb Elektrische Fiets Test 2019

iklan

Anwb Elektrische Fiets Test 2019. De elektrische fiets wordt zo uitvoerig getest, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vervolgens werden de fiets getest op hun stabiliteit.

Brinckers Brisbane M8 2021 Dames Fietsenwinkel Nl
Brinckers Brisbane M8 2021 Dames Fietsenwinkel Nl from www.fietsenwinkel.nl

Onbetwiste winnaar van de anwb, nkc en de ad elektrische vouwfiets test 2017/2018/2019! Daarnaast heeft de anwb een aanvullende praktijktest gedaan op een testparcours in wassenaar. Een elektrische fiets is een vervoermiddel dat door een elektromotor aangedreven wordt, al dan niet in combinatie met spierkracht.

We hebben verschillende aandrijvingssystemen getest waarmee fietsen zijn uitgerust.

In 2019 werden in belgië meer dan 500.000 nieuwe fietsen verkocht. Dit hebben zij getest door van een heuvel af te fietsen zonder handen aan het stuur. Koga, batavus, cortina en riese und muller. Samen met 70 testfietsers heeft testkees vier dagen 35 elektrische fietsen getest.

Photos of the Anwb Elektrische Fiets Test 2019

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *