0

Oude Elektrische Apparaten Inleveren

iklan

Oude Elektrische Apparaten Inleveren. Elektrische apparaten inleveren bij afvalbrengstations in gemeente groningen. Dan kun je je oude klein elektrische apparaat direct retour geven aan de pakketbezorger van postnl en wanneer je de bestelling afhaalt bij een postnl servicepunt, kun je het oude apparaat hier inleveren.

Oude Boormachine Van Vader In Ruil Voor Wecycle Puzzel Uitgeestonline
Oude Boormachine Van Vader In Ruil Voor Wecycle Puzzel Uitgeestonline from www.uitgeestonline.nl

En u krijgt direct contant geld mee. Dat kan bij van pelt recycling. Recycling computers, servers, laptops, tablets, telefoons, printers, etc.

Men kan er natuurlijk ook voor kiezen om het te verkopen op marktplaats bijvoorbeeld.

Wat valt onder elektrische apparaten? Bij recupel kan je al je oude elektrische apparaten inleveren. Kom gerust bij ons langs en wij helpen u met inleveren en het sorteren. In belgië wordt de verplichte terugname van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (aeea) die door bedrijven wordt gemaakt, georganiseerd in het kader van de we richten ons vooral op grote huishoudtoestellen (koelkasten en andere) en kleine huishoudelijke apparaten.

Photos of the Oude Elektrische Apparaten Inleveren

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *