0

Bijtelling 2019 Elektrische Auto

iklan

Bijtelling 2019 Elektrische Auto. Per 2019 geldt voor dure elektrische auto's een tarief van 4% over de waarde tot €50.000, en over de hogere waarde het. Wie een elektrische auto in gebruik neemt in 2019 weet dat het percentage van 4 procent nog altijd bestaat.

Verandering Bijtelling Elektrische Auto S 4 Naar 8 Autolease Twente
Verandering Bijtelling Elektrische Auto S 4 Naar 8 Autolease Twente from www.autoleasetwente.nl

De bijtellingsregels gaan weer eens op de schop in 2019. * voor elektrische auto's geldt de lage bijtelling tot een bepaalde cataloguswaarde, zie hieronder. In 2020 is dit percentage 8%, waarna het stapsgewijs zal stijgen tot 22% vanaf 2026.

Het bijtellingspercentage voor volledig elektrische auto's is tot 2019 4%.

Je bestelt de occasion van jouw keuze bij je eigen dealer. Haast geen tesla en andere elektrische auto verkocht. Het extra te betalen bedrag kan oplopen met meer dan 500 euro per maand. Elektrische auto's worden steeds populairder.

Photos of the Bijtelling 2019 Elektrische Auto

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *