0

Elektrische Auto Subsidie 2019

iklan

Elektrische Auto Subsidie 2019. Het is officieel, er komt op de aanschaf of lease van een elektrische auto subsidie in 2020. Om het gebruik van elektrische auto's onder particulieren te stimuleren, is er een subsidieregeling ontworpen om de aanschaf of lease van een nieuwe of gebruikte elektrische auto interessanter te maken.

Mia Subsidie 2019 Elektrische Auto Ook Dit Jaar Fiscaal Voordelig Activlease
Mia Subsidie 2019 Elektrische Auto Ook Dit Jaar Fiscaal Voordelig Activlease from www.activlease.nl

Het volledige bedrag van 10 miljoen euro dat voor subsidie voor nieuwe elektrische auto's beschikbaar was, is inmiddels aangevraagd, meldt rvo donderdag. De belangrijkste subsidies en financiële tegemoetkomingen voor elektrische auto's voor bedrijven. Nederlanders kopen in 2030 alleen nog elektrische auto's, er rijden dan 2 miljoen elektrische auto's op de weg en er zijn 1,8 miljoen laadpunten verspreid over het hele land.

Vanuit de overheid is er een subsidie beschikaar op elektrische auto's, specifiek voor particuliere eigenaren.

Vanaf 1 juli 2020 kan je als particulier subsidie aanvragen voor je 100% elektrische auto. Het gaat daarbij om auto's uit de middenklasse. Dat blijkt uit onderzoek van de rekenkamer dat woensdag is gepubliceerd. Op fora en social media zijn veel nederlanders reuze geïnteresseerd, maar ze lijken niet alle spelregels te subsidie vanaf 1 juli, auto kopen kan eerder.

Photos of the Elektrische Auto Subsidie 2019

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *