0

Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar

iklan

Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar. Dit product is verkrijgbaar bij beter bed, dé betrouwbare partner op het gebied van slapen! Er is maar enkele keren op geslapen en alle latten zijn in goede staat.

Bol Com Beter Bed Bossflex 600 Deluxe Lattenbodem Elektrisch Verstelbaar Bedraad
Bol Com Beter Bed Bossflex 600 Deluxe Lattenbodem Elektrisch Verstelbaar Bedraad from media.s-bol.com

De bedbodem heeft een schuifmechanisme bij de heupzone. Met lattenbodem bossflex 600 elektrisch verstelbaar draadloos van het eigen merk beter bed basic kies je met een solide, beukenhouten lattenbodem voor heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. Met de bossflex 600 deluxe lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte.

De schouderzone is voorzien van kunststof schotels.

Er is maar enkele keren op geslapen en alle latten zijn in goede staat. Met de bossflex 600 deluxe lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. Met de bossflex 600 lattenbodem elektrisch kies je met een stabiele, beukenhouten lattenbodem voor een heerlijk ligcomfort over de gehele breedte. Dan is deze handverstelbare bedbodem een aantrekkelijk alternatief voor de elektrisch verstelbare variant.

Photos of the Lattenbodem Bossflex 600 Elektrisch Verstelbaar

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *