0

Fietsendrager Achterklep Elektrische Fiets

iklan

Fietsendrager Achterklep Elektrische Fiets. Een fietsendrager voor op de auto is een bijzonder handig hulpmiddel wanneer je je fiets mee wilt nemen, bijvoorbeeld op vakantie. Elektrische fietsen worden met de jaren steeds populairder in ons land en men wil dan ook steeds vaker op reis of uitstap gaan met deze fietsen.

Beste Fietsdrager 2020 Welke Fietsendrager Kopen Voor De Auto
Beste Fietsdrager 2020 Welke Fietsendrager Kopen Voor De Auto from www.reisroutes.be

Een elektrische fiets is door de motor zwaarder dan een gewone fiets. Net als een gewone fiets wil je je elektrische fiets kunnen meenemen op reis of op kamperen. Het is echter zeer lastig om deze mee te nemen met de klassieke fietsendragers.

Als je een fietsendrager koopt is het belangrijk om te letten op het gewicht dat de fietsendrager kan dragen.

Om je elektrische fiets mee te nemen met de auto heb je een extra sterke fietsendrager voor op om de elektrische fietsen stevig vast te zetten zitten er ook nog, per fiets, twee wielstraps op de ook zijn er fietsendragers voor op de achterklep. Gebruik hiervoor een fietsendrager elektrische fiets van avao.nl, en neem uw elektrische fiets overal mee naar toe! Reacties uitgeschakeld voor fietsendrager voor de elektrische fiets. Een gewone fietsdrager is hiervoor niet geschikt, omdat een.

Photos of the Fietsendrager Achterklep Elektrische Fiets

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *