0

Elektrische Step Met Kenteken

iklan

Elektrische Step Met Kenteken. Mag op de openbare weg met kenteken! Met een actieradius van bijna 80 km en een snelheid tot 40 km / u.

Cityped Elektrische Step Met Kenteken Zadel Kopen Sxt Rdw
Cityped Elektrische Step Met Kenteken Zadel Kopen Sxt Rdw from www.elektrastunter.nl

Elektrische steppen vallen onder de regelingen van snorfietsen. Super stoere 3 wiel step met dubbel zadel met snelheid tot 18 km/h door de lage instelbare snelheid zijn deze toegelaten op fietspad zonder kenteken en dus geen rijbewijs nodig. Download hier het kentekencheck.nl pdf voorbeeldrapport met alle onderdelen die gecheckt worden tijdens onze kentekencheck controle.

Die regels voor de elektrische step komen er globaal op neer:

Vergelijk de veiligste, nieuwste n beste elektrische steps van 2020 in belgië. Een helm dragen als de motorstep harder kan dan 25 km per uur; Dit is een step met een verbrandingsmotor of elektromotor. Wordt geleverd met papieren om kenteken aan te kunnen vragen deze is ook af te stellen op 19 km/h.

Photos of the Elektrische Step Met Kenteken

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *