0

Aanschafsubsidie Elektrische Auto 2021

iklan

Aanschafsubsidie Elektrische Auto 2021. De subsidie moet gaan gelden voor nieuwe elektrische auto's die voor privégebruik aangeschaft worden. Zo zou er in 2021 een aanschafsubsidie van 6000 euro moeten komen.

Klimaatakkoord Wat Met De Elektrische Auto
Klimaatakkoord Wat Met De Elektrische Auto from www.baa.nl

In het klimaatakkoord is afgesproken dat de overheid in 2021 met een aanschafsubsidie komt. De subsidie moet gaan gelden voor nieuwe elektrische auto's die voor privégebruik aangeschaft worden. Ondernemers kunnen vanaf komend voorjaar tot 5000 euro subsidie aanvragen voor de aanschaf of lease van een uitstootvrije bestelbus.

De koninklijke rai vereniging is blij met het besluit.

De aanschafsubsidie bedraagt 10 procent van de nieuwprijs. Bij een leasecontract wordt subsidie in maandelijkse termijnen uitbetaald. De subsidieregeling voor elektrische personenauto's is gepubliceerd in de staatscourant. De voorwaarden voor subsidie op een elektrische auto op een rij:

Photos of the Aanschafsubsidie Elektrische Auto 2021

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *