0

Bijtelling 2017 Elektrische Auto

iklan

Bijtelling 2017 Elektrische Auto. Testoverzicht van auto's met 4% bijtelling. Emissieloos rijden wordt gestimuleerd door de bijtelling voor volledig elektrische auto's op 4.

Elektrisch Rijden
Elektrisch Rijden from www.laadpasvergelijken.nl

Bent u geïnteresseerd in de andere fiscale voordelen van elektrisch rijden? Voor een elektrische auto ontvang je korting op de bijtelling. Dit ga je betalen voor 17 modellen die volgend jaar op de markt komen.

Wie een auto zakelijk wil rijden in nederland en dus wil dat al z'n autokosten aftrekbaar zijn, krijgt te maken met bijtelling.

Sinds 2017 moet voor iedere auto die niet volledig elektrisch is 22 procent van de nieuwwaarde bij het inkomen worden opgeteld, zodat over dat bedrag ook inkomstenbelasting. De bijtelling voor vrijwel alle leaseauto's gaat geleidelijk naar 22%, behoudens volledig elektrische auto's; De overheid wil zo elektrisch rijden stimuleren. Bruto jaarinkomen zonder bijtelling voor de auto van de zaak.

Photos of the Bijtelling 2017 Elektrische Auto

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *