0

Gewone Fiets Ombouwen Tot Elektrische Fiets

iklan

Gewone Fiets Ombouwen Tot Elektrische Fiets. Hier zie je mij wegrijden op een multicycle tourfiets, die ik zojuist heb uitgerust met elektrische trapondersteuning. Voor minder dan het verschil in prijs tussen een gewone fiets en een elektrische fiets heeft u onze.

Alle Fietsen Ombouwen Naar Elektrisch Wereldfietsen
Alle Fietsen Ombouwen Naar Elektrisch Wereldfietsen from i.ytimg.com

Uw gewone fiets ombouwen naar een elektrische fiets is goedkoper dan een complete nieuwe elektrisch fiets kopen. Er zijn eveneens ombouwpakketten op de markt die uw vertrouwde tweewieler met weinig moeite ombouwen tot een volwaardige fiets zodat u kan blijven genieten van. Wat kunnen wij voor u hierin betekenen?

Van ligfiets tot tandem, van vouwfiets tot.

De fmhmotor ombouwset elektrische fiets is een universele ombouwset die geschikt is voor nagenoeg iedere fiets. Wat kunnen wij voor u hierin betekenen? Alibaba.com offers 817 ombouwset elektrische fiets products. De bafang motoren leveren onder alle omstandigheden een zeer comfortabele en opmerkelijk stille ondersteuning.

Photos of the Gewone Fiets Ombouwen Tot Elektrische Fiets

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *