0

Oral B Elektrisch Aanbieding

iklan

Oral B Elektrisch Aanbieding. Deze aanbieding is voor de dubbele basis die 2 orale b tandenborstels houdt, voor de enkele basis zie mijn andere aanbieding. Dowiedz się, jak dbać o higienę jamy ustnej i zachować zdrowe zęby.

Bol Com Oral B Vitality Crossaction Elektrische Tandenborstel
Bol Com Oral B Vitality Crossaction Elektrische Tandenborstel from media.s-bol.com

Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan elektrische tandenborstels van oral b. Read important information on how to maintain good oral hygiene and a healthy smile. Bekijk alle aanbiedingen op knibble!

Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan elektrische tandenborstels van oral b.

Voor een gezond gebit en gezond tandvlees is het belangrijk dat je je tanden en kiezen twee keer per dag poetst. Voor een gezond gebit en gezond tandvlees is het belangrijk dat je je tanden en kiezen twee keer per dag poetst. We hebben zelfs zwarte en roze sonicare opzetborstels die perfect bij je elektrische borstel matchen. Read important information on how to maintain good oral hygiene and a healthy smile.

Photos of the Oral B Elektrisch Aanbieding

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *