0

Kostprijs Elektrische Installatie Woning

iklan

Kostprijs Elektrische Installatie Woning. De elektrische installatie in de woning is helaas nog steeds het sluitstuk van de aannemer. Er staan wat symbooltjes op een technische tekening en de omschrijving van de elektrische installatie in de woning verwijst naar het centraaldoos systeem en de norm nen 1010.

Elektrische Installatie Kostprijs Keuring En Onderdelen
Elektrische Installatie Kostprijs Keuring En Onderdelen from www.elektricien-jk.be

Kostprijs elektrische keuring zonder epc: U kan bij ons terecht voor de opmaak van uw epc (energieprestatiecertificaat) en maar ook voor alle huishoudelijke elektrische keuringen en keuringen van aardgas, drinkwater, stookolietanks en private riolering. De kostprijs van een monteur, waarin naast salaris, ook het wagenpark, gereedschap, huisvesting en overheid van het kantoor is meengenomen, is het afgelopen jaar gestegen naar 59,60 euro, een stijging van 5.

Dat geldt ook voor tijdelijke of gewijzigde installaties.

Welke energieleverancier je zal nemen of reeds aangesloten bent. Certicontrol biedt u een zeer volledig pakket van keuringen. Onder elektrische installaties worden niet alleen de meterkast bedoeld, maar alles wat met het goed functioneren van het elektrische systeem te maken heeft. Nieuwe elektrische installatie aanleggen (verdeelborden, leidingen, bedrading, stopcontacten, internetaansluiting).

Photos of the Kostprijs Elektrische Installatie Woning

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *