0

Zit Sta Bureau Elektrisch Onderstel

iklan

Zit Sta Bureau Elektrisch Onderstel. Dit is een top elektrisch zit sta bureauonderstel met 2 sterke elektrische motor. Kies voor een elektrisch bedienbaar zit sta bureau om het bureau op de juiste hoogte te zetten.

Bol Com Elektrisch Bureau Zit Sta Tafel 140x80 Wit Blad Zwart Onderstel Gezond
Bol Com Elektrisch Bureau Zit Sta Tafel 140×80 Wit Blad Zwart Onderstel Gezond from media.s-bol.com

Dit bureau is zelfs in breedte instelbaar om dat de kabelbak en de beam uitschuifbaar zijn, waardoor er in vele breedte maten geleverd kan worden van 120 cm tot zelfs 260 cm breed. Zit/sta werkplekken zijn bijna alleen maar elektrisch verkrijgbaar. Zit sta bureau onderstellen kunnen elektrisch of met een slinger versteld worden.

Het bureau is uitgevoerd met een zwart of wit onderstel afgewerkt met verschillende kleuren bladen.

Het bureau is uitgevoerd met een zwart of wit onderstel afgewerkt met verschillende kleuren bladen. De poten hebben verschillende delen die over elkaar heen schuiven. Onze nieuwste zit/sta bureau rodulf is elektrisch bedienbaar. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten.

Photos of the Zit Sta Bureau Elektrisch Onderstel

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *