0

Kia Niro Elektrisch Prijs

iklan

Kia Niro Elektrisch Prijs. However, kia makes no guarantees or warranties, either expressed or implied, with respect to the accuracy of the. Vind nu tweedehands kia niro elektrisch auto's op autoscout24, de grootste online automarkt van europa.

Rijtest Kia E Niro 64 Kwh 2020 Groenlicht Be
Rijtest Kia E Niro 64 Kwh 2020 Groenlicht Be from www.groenlicht.be

Die frischzellenkur bringt vor allem auch ein neues infotainmentsystem, ein digitales cockpit und neue assistenzsysteme. Officiële prijzen zijn nog niet bekend. Elektrische kia niro rijdt opvallend sportief.

Occasions zoekenmeer niro occasions (692).

De versie van 39,2 kwh wordt aangedreven door een synchrone elektromotor met permanente magneten van 136 pk en 395 nm, die van 64 kwh. Our comprehensive coverage delivers all you need to know to make an informed car buying decision. Officiële prijzen zijn nog niet bekend. Edmunds also has kia niro pricing, mpg, specs, pictures, safety features, consumer reviews and more.

Photos of the Kia Niro Elektrisch Prijs

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *