0

Renteloze Lening Elektrische Fiets

iklan

Renteloze Lening Elektrische Fiets. Koga, batavus, cortina en riese und muller. Een nieuwe fiets, elektrische fiets, of speed pedelec kan flink wat kosten.

9x Advies Over De Elektrische Fiets Internet Bikes
9x Advies Over De Elektrische Fiets Internet Bikes from www.internet-bikes.com

Uw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal 19 cent per kilometer, belastingvrij, en vervolgens mag hij u een renteloze lening geven voor de aanschaf van een fiets. Zo kan een werkgever een renteloze lening verstrekken en daarnaast een kilometervergoeding bieden, waarmee de lening al fietsende wordt afgelost. Krijg je hem binnen een week of zit er meer dan een maand levertijd op?

Aangezien het lastig is om voor studenten geld te lenen (studentenlening) dan kan familie uitkomst bieden.

De elektrische fiets die je van je werk least kost €2500. De elektrische trapondersteuning start als de fietser de pedalen ronddraait en stopt wanneer hij ophoudt met trappen. Als werkgever bepaal je zelf de 'spelregels'; Vraag ook om je favoriete zadel en accessoires zodat die er direct opgezet kunnen worden.

Photos of the Renteloze Lening Elektrische Fiets

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *