0

Subsidie Elektrische Auto 2020 Particulier

iklan

Subsidie Elektrische Auto 2020 Particulier. Voor particulieren geldt, in ieder geval tot 2024, het nultarief voor bpm (belasting van personenauto's en rekenvoorbeeld elektrische auto voor particulier. Het subsidiebedrag voor een nieuwe elektrische middenklasse auto is € 4.000.

Tweeduizend Euro Subsidie Voor Een Gebruikte Elektrische Auto Particulieren Kunnen Dat Naar Verwachting Vanaf 1 Juli Aanvragen Als Ze Een Elektrische Auto Aanschaffen Of Prive Leasen Het Gaat Daarbij Om Auto S Uit
Tweeduizend Euro Subsidie Voor Een Gebruikte Elektrische Auto Particulieren Kunnen Dat Naar Verwachting Vanaf 1 Juli Aanvragen Als Ze Een Elektrische Auto Aanschaffen Of Prive Leasen Het Gaat Daarbij Om Auto S Uit from www.durodelier.nl

De beschikbare subsidie is per jaar. Het volledige bedrag van 10 miljoen euro dat voor subsidie voor nieuwe elektrische auto's beschikbaar was, is inmiddels aangevraagd, meldt rvo donderdag. Als particulier kun je nu subsidie krijgen voor een stekkerauto.

De regeling gaat naar verwachting op 1 juli in.

Met elektrisch rijden bespaar je dus in ieder. Dit is van toepassing op zowel aankoop als private lease. Ondertekende overeenkomsten vanaf 4 juni, komen echter ook al in aanmerking! Voor particulieren geldt, in ieder geval tot 2024, het nultarief voor bpm (belasting van personenauto's en rekenvoorbeeld elektrische auto voor particulier.

Photos of the Subsidie Elektrische Auto 2020 Particulier

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *