0

Elektrische Step Voor Openbare Weg

iklan

Elektrische Step Voor Openbare Weg. Elektrische kids step voor maximaal buitenspeelplezier! Kies dan voor een elektrische step welke is voorzien van een europese goedkeuring op basis van eu 168/2013.

Veeley De Elektrische Step Goedgekeurd Voor De Openbare Weg
Veeley De Elektrische Step Goedgekeurd Voor De Openbare Weg from www.veeley.nl

Het gebruik van dit vervoermiddel op de openbare weg is in sommige gevallen verboden, maar de politie lijkt de nieuwkomers vooralsnog te gedogen. Een elektrische step is een leuke aanwinst voor zowel kinderen als volwassenen. Smart move is importeur van de tante paula electrichestep en deze step is een de oliver 500 is een snorfiets met een maximale snelheid van 25 km /u, heeft een rdw goedkeuring voor openbare wegen.

Elektrische step voor kinderen en volwassenen.

Op dit moment worden er veel steps aangeboden die eigenlijk niet op de openbare weg mogen rijden. Elektrische steps zijn de toekomst en worden dan ook steeds populairder in de steden. Ben je op zoek naar een goede elektrische step voor op de openbare weg? De elektrische sxt 500 is voorzien van een zadel, waardoor deze ook bereden kan worden als een scooter.

Photos of the Elektrische Step Voor Openbare Weg

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *