0

Mag Een Elektrische Step Op De Openbare Weg

iklan

Mag Een Elektrische Step Op De Openbare Weg. In nederland zijn er een aantal regels rondom elektrische steps gedefinieerd. Elektrische step openbare weg nederland.

Veeley De Elektrische Step Welke Wel Mag Rijden Op De Openbare Weg
Veeley De Elektrische Step Welke Wel Mag Rijden Op De Openbare Weg from www.veeley.nl

Gaat u zich met de elektrische step verplaatsen op de openbare weg omdat u er bijvoorbeeld mee naar uw werk wilt gaan? Advocaat bert kabel van smart advocaten is door editie nl geïnterviewd over elektrische steps op de openbare weg. Je mag met een elektrische step op de openbare weg wanneer deze voldoet aan de juiste richtlijnen.

Dat betekent dat de elektrische step voorzien moet zijn van een typegoedkeuringsmerk.

Dan loop je het risico op een boete. Je ziet ze steeds vaker op de weg en misschien heb je er zelf al eens mee gereden… de elektrische step. In nederland mag een voertuig met (elektrische) motoraandrijving alleen de weg op als het goedgekeurd is als bromfiets. Combineer dit met de rubberen wielen van 5 inch en je rijdt comfortabel over de wegen heen.

Photos of the Mag Een Elektrische Step Op De Openbare Weg

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *