0

Elektrische Step In Nederland

iklan

Elektrische Step In Nederland. Ook bij defensie weten ze wat een elektrische step in zijn mars heeft! 13 augustus 2019 voordat voertuigen de openbare weg op mogen, moeten ze worden toegelaten op basis van europese of nationale regelgeving.

Alles Wat Je Moet Weten Over De Elektrische Step In Nederland
Alles Wat Je Moet Weten Over De Elektrische Step In Nederland from media-exp1.licdn.com

Elektrische steps zijn er in alle soorten, actieradiussen en snelheden. Lichte vervoermiddelen als de elektrische step of een elektrische skateboard zijn razend populair, vooral in steden, maar ze zijn lang niet allemaal toegestaan. Wanneer mogen wij in nederland nu eens met de elektrische step de weg op?

Geplaatst op 12 maart 2020.

Mijn elektrische step is de expert op het gebied van elektrische steps. Hij haalt 39 km/u en is weerbestendig. Onder die regels zijn twee merken elektrische steps die aangewezen zijn als bijzondere bromfiets zijn niet (automatisch) toegestaan op de openbare weg in het buitenland. Deze categorie heet 'bijzondere bromfiets'.

Photos of the Elektrische Step In Nederland

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *