0

Thule Lift V16 Elektrische Fietsendrager

iklan

Thule Lift V16 Elektrische Fietsendrager. Fietsendrager thule lift v16 12v. Geef dit product een review!

Fietsendragers
Fietsendragers from www.onlinekampeerwinkel.be

Thule lift v16 manual is a part of official documentation provided by manufacturing company for devices consumers. De fietsendrager die zakt tot op de grond. Bike rack with adjustable platform.

Door een fietsendrager met lift te gebruiken kost het je weinig inspanning om een fiets achterop de auto of camper te de thule lift v16 12v fietsendrager is ontworpen voor een stabiele en stevige bevestiging tegen de achterwand van een camper of caravan.

Er blijf niets in de doos achter. Voor het transporteren van één elektrische fiets op een thule sport g2 fietsendrager. Thule lift v16 bike rack for caravans and motorhomes is available either with hand crank or with the thule lift v16 bike rack is available with a manual or motorised adjustable platform making the prostor bike lift; Geef dit product een review!

Photos of the Thule Lift V16 Elektrische Fietsendrager

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *