0

Hoekbank Met Elektrische Relaxfunctie

iklan

Hoekbank Met Elektrische Relaxfunctie. Cadore hoekbank met elektrische relax functie. Geniet van de fijne extra's als de 3d relax hoofdsteun en.

Alle Bedrijven Online 3 Hoekbank Pagina 1
Alle Bedrijven Online 3 Hoekbank Pagina 1 from www.lowikmeubelen.nl

Ook bieden we in het segment van ikea banken met hoge rugleuning ook nog de marcel hoekbank met elektrische verstelbare relaxfunctie aan, deze banken onderscheiden zich van zowel de vario als elvis bankstellen met hoge hoge rugleuning door zijn heerlijke comfortabele pasvorm net als de. Andere 2 rugkussens (hoekelement) handmatig verstelbaar. Wilt u de bank midden in de kamer hebben maar toch een relaxfunctie?

Bank+ ottomane 252×210 elektrisch met hoofdsteun in leder bull bora 289 (zoals in de showroom) € 1889

Eerst wordt de zitting gekanteld en daarna komt de voetklep naar voren en de rugleuning. De mogelijkheden van de hoekbanken met relaxfunctie zijn eindeloos. Gebruikt ophalen vierpersoons of meer. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Photos of the Hoekbank Met Elektrische Relaxfunctie

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *