0

Elektrische Step Met Zadel

iklan

Elektrische Step Met Zadel. Easygo b3 elektrische fiets, elektrische step met zadel voor volwassenen. Snel vervoer op het bedrijf of met een elektrische step zoeft u op een unieke en snelle manier door het drukke stadsverkeer.

Elektrische Step Cool Electro Cycles Mobiliteit Woon Werkverkeer
Elektrische Step Cool Electro Cycles Mobiliteit Woon Werkverkeer from www.coolelectrocycles.be

271 271 x gezien 2 2 x bewaard sinds 13 sep. 1000 watt!!36 volt/12ah super sterke motor verlichting : Snel opvouwbaar, 350 watt motor, max.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in steps voor volwassenen.

Een elektrische step met zadel: 271 271 x gezien 2 2 x bewaard sinds 13 sep. Zo kun je een elektrische step met zadel kopen, speciaal voor volwassene, maar zijn er ook electrische steppen speciaal voor kinderen. Steppen is veel minder belastend voor de enkels en bij step events kan je alle merken en modellen op je gemak uitproberen.

Photos of the Elektrische Step Met Zadel

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *