0

Bijtelling Elektrische Auto 2013

iklan

Bijtelling Elektrische Auto 2013. De bijtelling voor elektrische, zakelijke, leaseauto's wordt de komende jaren opgebouwd tot 22%. Dat komt door een gekke de cijfers van vwe automotive, zakelijke dienstverlener voor de autobranche, laten bijvoorbeeld zien dat het afgelopen jaar meer dan 750 tesla's de grens over.

Audi A3 E Tron 15 Bijtelling Autoblog Nl
Audi A3 E Tron 15 Bijtelling Autoblog Nl from www.autoblog.nl

Brancheorganisaties rai en bovag vrezen dat kopers massaal afhaken wanneer de bijtelling voor elektrische auto's stijgt. Elektrische auto leasen met 4% bijtelling. Elektrische auto's met een fiscale waarde van onder de €45.000 worden belast met slechts 8 procent bijtelling.

0%, 14% 20% lease autos in 2013.

Het aantal elektrische auto's (zowel volledig elektrische auto's, als hybrides), dat op aarde rondrijdt was in 2019 5,6 miljoen. Op zich heel logisch want een elektrische auto heeft minder bewegende delen. Op zoek naar een auto met lage bijtelling? Voor volledig elektrische auto's loopt de bijtelling de komende jaren langzaam op, tot 22% in 2026.

Photos of the Bijtelling Elektrische Auto 2013

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *