0

Elektrische Step Op Openbare Weg

iklan

Elektrische Step Op Openbare Weg. Elektrische step op de openbare weg: Om je verder op weg te helpen, hebben wij de bovenstaande tabel samengesteld met de top 10 electische steppen.

Wetgeving En Regels Elektrische Step Belgie 2020 Stepweb Be
Wetgeving En Regels Elektrische Step Belgie 2020 Stepweb Be from stepweb.be

De step moet voorzien zijn van een certificate of conformity hieronder vind je alle belangrijke punten voor het rijden met een elektrische step op de openbare weg nog eens op een rijtje Om een elektrische step op de openbare weg te kunnen gebruiken gelden er wel wat regels. Elektrische steps worden steeds populairder en dat is met een reden:

Een opvouwbare elektrische step is erg handig wanneer je de step regelmatig wilt meenemen, bijvoorbeeld naar de camping of op vakantie.

Met een elektrische step mag je op de openbare weg rijden met een maximale snelheid van 25 km per uur, dat is al best snel dus zorg steeds voor aangepaste beschermkledij of valhelm. De beste elektrische step van 2020? Gaat u zich met de elektrische step verplaatsen op de openbare weg omdat u er bijvoorbeeld mee naar uw werk wilt gaan? Mag je ermee 25km per uur op de openbare weg?

Photos of the Elektrische Step Op Openbare Weg

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *