0

Co2 Uitstoot Elektrische Auto

iklan

Co2 Uitstoot Elektrische Auto. Om deze reden beoordelen we de stelling per gereden kilometer stoot een elektrische auto meer co2 uit dan een dieselmotor als onwaar. De manier waarop elektriciteit opgewekt wordt, speelt immers ook mee.

Faq Wat Is De Co2 Uitstoot Van Je Zakelijke Mobiliteit
Faq Wat Is De Co2 Uitstoot Van Je Zakelijke Mobiliteit from www.syndesmo.nl

Een elektrische auto gaat veel langer mee dan tot nu toe werd gedacht. De tool gaat onder andere in op het brandstofgebruik van de auto, net als reizen met het vliegtuig. © afp zelfs mini levert vanaf dit jaar een versie op een stekker.

Zonder subsidies zijn elektrische auto's nog steeds te duur.

Vergeleken met een benzineauto stoot een elektrische auto 54% minder co2 uit, als de auto opgeladen wordt met (de gemiddelde mix) van nederlandse stroom. Nederlanders kopen namelijk het liefst een dikke suv. Hier wachten we nog op: De uitstoot van co2 is schadelijk voor het milieu.

Photos of the Co2 Uitstoot Elektrische Auto

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *