0

Fietsendrager Trekhaak Elektrische Fietsen

iklan

Fietsendrager Trekhaak Elektrische Fietsen. Dankzij dit hoge draaggewicht zijn ze ook geschikt voor elektrische fietsen. Een fietsendrager op trekhaak is zeer geschikt voor het meenemen van meerdere fietsen.

Fietsendrager Inklapbaar Voor Op Trekhaak 3 Fietsen Volkswagen Bedrijfswagens Webshop
Fietsendrager Inklapbaar Voor Op Trekhaak 3 Fietsen Volkswagen Bedrijfswagens Webshop from di96ochb0od20.cloudfront.net

Bij een fietsendrager voor zwaardere fietsen is een oprijgoot beschikbaar zodat de fiets op de fietsendrager gereden kan worden en niet opgetild hoeft te. Zoekt u een fietsendrager voor elektrische fietsen? Op zoek naar een fietsendrager zonder trekhaak?

En de beste fietsendragers zijn.

De elektrische fiets verovert jaar na jaar een steeds belangrijker aandeel in de fietswereld. Deze universele, fietsendrager is eenvoudig te monteren op de trekhaak en is geschikt voor 2 fietsen. Gebruikelijk kun je twee tot drie fietsen vervoeren met een dergelijke fietsendrager. Bij een fietsendrager voor zwaardere fietsen is een oprijgoot beschikbaar zodat de fiets op de fietsendrager gereden kan worden en niet opgetild hoeft te.

Photos of the Fietsendrager Trekhaak Elektrische Fietsen

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *