0

Urban Wheelz Cargo Elektrische Bakfiets

iklan

Urban Wheelz Cargo Elektrische Bakfiets. Urban wheelz cargo ontwikkelde een elektrische bakfiets, op basis van wat onze bikers willen: Stabiel en veilig met maximale bescherming voor wat we willen vervoeren:

Urban Wheelz Cargo The Electric Cargo Bike Everybody Wants
Urban Wheelz Cargo The Electric Cargo Bike Everybody Wants from urbanwheelzcargo.com

Hatte ich 2015 noch unser bellabike zerlegt, um es im ford transit mitnehmen zu können. De bak op de fiets is niet van hout, maar van industrieel piepschuim, ook wel epp genoemd. De hoogwaardige afwerking zorgt ervoor dat u jarenlang geniet van de.

Veiliger, makkelijker te bouwen & onderhouden, efficient om te transporteren en op te slaan, sterker, betere remmen, & veiligheidsriemen, stabieler en natuurlijk prettiger om op te rijden dan elk.

Wilt u veilig de straat op dan is de urban wheelz cargo het ideale vervoersmiddel. 035 62 49 102 met de urban arrow elektrische bakfiets kiest u voor een unieke manier van kindervervoer. Urban wheelz cargo is de smalste bakfiets met een grote laadruimte aangedreven door een krachtige motor. De bakfiets die comfortabel, functioneel en efficiënt is.

Photos of the Urban Wheelz Cargo Elektrische Bakfiets

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *