0

Elektrische Halsband Hond Omheining

iklan

Elektrische Halsband Hond Omheining. Complete bewegingsvrijheid voor uw hond. We leggen even het principe uit.

Elektrische Halsband Voor Honden Dierenriemen Kopen Beslist Nl Lage Prijs
Elektrische Halsband Voor Honden Dierenriemen Kopen Beslist Nl Lage Prijs from hwimages.beslist.net

Daarnaast zijn er ook verplaatsbare omheining te verkrijgen. Halsbänder sind bänder, die als schmuckstück oder zur fesselung um den hals getragen werden. Honden die graag trainen met hun geleider zullen natuurlijk erg enthousiast worden om te werken!

U bedient door middel van knoppen op een controlepaneel de.

Petsafe catfence omheining met halsband 4 niveaus. Het systeem werkt met een kabel die in als de hond de halsband draagt krijgt hij een kleine schok zodra hij in de buurt komt van de antennedraad.na enige tijd weet de hond, wanneer hij. Wat is een honden omheining? De statische stimulatie verhoogt als uw hond door het grensgebied probeert te rennen.

Photos of the Elektrische Halsband Hond Omheining

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *